Sremska Mitrovica – Ivan Smiljanić, novoizabrani trener Košarkaškog kluba „Srem“ već je okupio igrače ovog mitrovačkog kluba i prvi treninzi su počeli.

„Spremanje za narednu sezonu je u toku a prve utakmice se očekuju početkom septembra“, rekao je Smiljanić i dodao da im predstoji težak zadatak s obzirom da je KK „Srem“ nedavno izborio plasman u Drugu saveznu ligu.

„Najpre ćemo napraviti kvalitetnu i dobru selekciju među igračima i odabrati one koji su najspremniji a moja želja je da se od trenutnog sastava izvuče sav potenijal. Takođe, po potrebi i u dogovoru sa upravom kluba, na pozicijama na kojima ne budemo imali odgovarajuće mogućnosti, pozvaćemo igrače iz drugih klubova, kako bi svojim iskusvom doprineli boljoj igri našeg kluba, rekao je trener KK „Srem“.

Posle nekoliko godina košarkaši „Srema“ postigli su veliki uspeh, nalaze se u višem rangu takmičenja, u Drugoj saveznoj ligi.
„Zadatak je težak, ciljevi su veliki, ali uz dobru saradnju i organizaciju a pre svega svakodnevnim treniranjem, trud i rad se na kraju moraju isplatiti, rekao je Ivan Smiljanić.

Možda Vam se svidi i