Sremska Mitrovica – Publika u Sremskoj Mitrovici je imala prilike da vidi odličnu košarkašku predstavu u kojoj je njihov klub, Mega Vizura, u potpunosti nadigrala učesnika Evrokupa, Union Olimpiju, u okviru petog kola ABA lige. Tu tvrdnju pokazuje i konačan rezultat 85:66. Ovim trijumfom se ‘mali-veliki klub’ izjednačio po skoru sa ‘Zmajčekima’, pa tako obe ekipe imaju po tri pobede i dva poraza.

mv

U obraćanju novinarima na konferenciji za medije, trener Mega Vizure, Dejan Milojević, izrazio je zadovoljstvo zbog pobede nad jakim protivnikom:

„Prezadovoljan sam što smo pobedili! Olimpija je zaista u u dobroj formi, ABA ligu odlično igraju, ali mlada ekipa Mege je pokazala da ima ogroman potencijal. Napokon smo pokazali kako možemo da igramo. Odbrana je bila izrazito dobra. Imali smo jedino problem sa skokom u napadu. Sve ostalo je bilo na vrhunskom nivou“.

Svoje impresije je izneo i mladi košarkaš, Rade Zagorac:

„Želeo bih da čestitam Olimpiji na dobroj igri. Ovo je nesumnjivo jedna od naših najboljih utakmica. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i trenirati još jače za Zadar i utakmice koje nam predstoje“.

Mega Vizura će utakmicu sa Zadrom odigrati u ponedeljak, 3. novembra, sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

Možda Vam se svidi i