Sremska Mitrovica – U petak, 26. decembra Rotari klub iz Sremske Mitrovice u saradnji sa Centrom za socijalni rad Sava, tradicionalno je organizovao podelu novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i iz hraniteljskih porodica.

Paketiće je dobilo 45 dece, starosti do deset godina, a da pokloni budu vredni i deci zanimljivi u tome je sa mitrovačkim Rotarijancima učestvovao i „Luki komerc“ višegodišnji donator iz Pećinaca. Uz paketiće kao poseban poklon usledila je u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ i predstava „Maša i Meda u Novogodišnjoj bajci“.

Snimak za uspomenu

Rotari klub Iz Sremske Mitrovice Internom odeljenju Opšte bolnice Sremska Mitrovica poklonio je još četrdeset novih ormarića koji su postavljeni uz bolničke postelje, a čija vrednost iznosi preko hiljadu evra.

Ovaj poklon Rotari kluba je još jedna u nizu dosadašnjih aktivnosti u pružanju pomoći Opštoj bolnici sa ciljem poboljšanja lečenja i zdravstvene bezbednosti građana. Briga o zdravlju svih građana je od posebnog značaja, istakli su prilikom primopredaje dr Miroslav Kendrišić, direktor bolnice i Nikola Popović, predsednik Rotari kluba, koji je uručio ovu donaciju.

Predaja poklona

Možda Vam se svidi i