Sremska Mitrovica – Ako je suditi po aktivnosti Mitrovčana u okviru akcije „15 teretana za 45 opština“ čini se da Sremskoj Mitrovici ne treba teretana na otvorenom, pa čak iako je potpuno besplatna, ili je možda razlog taj da Mitrovčani ne žele da se takmiče ili nisu obavešteni, razloga ima raznih.
Nedavno je po facebooku počela da kruži informacija o ovom takmičenju i iako mnogi Mitrovčani koriste svakodnevno facebook, malo se njih odlučilo da se takmiči za svoj grad. Posle 20 tak dana od početka deljenja ove informacije samo je 1.975 glasova zabeleženo na takmičarskoj stranici, a svako može jednom dnevno da iskoristi priliku i glasa.
Trenutno se Sremska Mitrovica nalazi na 29 mestu među velikim opštinama  a da stvar bude još poraznija Bor, Gornji MIlanovac, Valjevo i Novi Pazar imaju od 7 do 11 hiljada glasova i oni ubedljivo vode u našoj kategoriji.
Nedavno je čak išla informacija da je i ovde bilo neregularnosti, ipak to ne osporava činjenicu da se Mitrovčani ne „trzaju“ ni na mogućnost da mogu nešto dobiti besplatno za samo malo truda, proces prvi put traje do minut, posle do 15 sekundi i može da se glasa svaki dan. Činjenice su evidentne, teretana ne ide u Sremsku Mitrovicu ako se ne potrudimo, zajedno.
U okviru ovog takmičenja potrebno je da u grupi Velikih opština budemo među prvih 15.
Da biste glasali potrebno je da odete na sajt www.45godinausrbiji.rs i da se ili registrujete preko mejla ili preko FB naloga (jednokratno) i onda možete da glasate (odaberite kategoriju  „velika opština“ i grad Sremska Mitrovica) neograničen broj puta do kraja jula.

You may also like