Sremska Mitrovica – Uz dobru volju Aktiva žena Laćarak, a finansijsku podršku Mesne zajednice Laćarak, centar ovog sela dobiće novi izgled. Mesna zajednica je obezbedila potreban materijal i alat, a radovi su već počeli. U okviru ove dobrovoljne akcije planirano je čišćenje centra, uklanjanje plakata, sadnja cveća i orezivanje drveća, farbanje postojećih žardinjera i postolja svetiljki, uređenje fontane kao i lakiranje klupa.

Predsednik Saveta Mesne zajednice Laćarak Dejan Umetić je rekao da ce ovakve i slične akcije laćaračkih udruženja uvek imati podršku Mesne zajednice, a izdvojena sredstva u iznosu od oko 10.000 dinara biće utrošena na uređenje seoskog parka, farbanje mobilijara i ozelenjavanje površine parka.

31

– Centar sela je ogledalo svakog sela, to je nešto što nas predstavlja i što oslikava život u svakoj sredini. Rešili smo da očistimo park, da orežemo drveće, posadimo novo cveće i kompletno ulepšamo i promenimo izgled centra našeg sela, rekla je predsednica Aktiva žena Laćarak Slobodanka Vrsajković.

Ako ih posluži vreme, ove vredne žene će završiti radove već do kraja iduće nedelje, a svi oni koji dobrovoljno žele da se priključe akciji dobrodošli su. Ovom akcijom laćarački Aktiv žena želeo je da ujedini seoska udruženja žena, pa su se uređenju centra među prvima pridružili Udruženje žena koje vodi Ranka Radulović i fudbalski klub LSK Laćarak.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik