Sremska Mitrovica – Za prvo polugodište ove školske 2013/2014. godine za prevoz učenika srednjih škola na teritoriji grada Sremska Mitrovica biće zaduženi prevoznici „Generali transport company“ D.O.O iz Novog Sada i „Sirmiumbus“ D.O.O iz Sremske Mitrovice. Kako nam je rekla načelnica Gradske uprave za obrazovanje Sremska Mitrovica Mirjana Pjevac, danas je sa ovim prevoznicima potpisan ugovor za subvencionisanje prevoza učenika srednjih škola.

Cena autobuske karte je 3.000 dinara po učeniku i ona predstavlja punu cenu prevoza za sve školske dane na mesečnom nivou po zvaničnom školskom kalenaru Republike Srbije. Međutim, ugovorom koji je danas potpisan predviđeno je da se učenicima srednjih škola koji koriste njihove usluge prevoza odobri dodatni popust od najmanje 20 odsto na punu cenu mesečne autobuske karte, dodatni popust od najmanje 50 odsto na ovu cenu za svako drugo dete iz iste porodice koje je srednjoškolac i korisnik prevoza, a besplatnu autobusku kartu dobija svako treće dete.

Prevoznik „Generali transport company“ će i dalje vršiti usluge prevoza učenika na grupi prigradskih linija: Sremska Rača, Radenković, Ravnje, Jarak, Bešenovo,Grgurevci, Bešenovački Prnjavor, Šuljam, a „Sirmiumbus“ u pravcu Stara Bingula i Ležimir.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik