Sremkska Mitrovica – Sajam zapošljavanja u Rumi održaće se u sportskoj hali Ruma, u zapadnom holu, u četvrtak 22. marta u periodu od 11:00 do 13:00 časova.

Sajam zapošljavanja u Rumi prvi je sajam zapošljavanja u Sremu ove godine, ali treći po redu koji se organizuje u Rumi u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijale Sremska Mitrovica.

Sajam zapošljavanja je direktan susret poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem i nezaposlenih lica određenih zanimanja.

Cilj sajma za zapošljavanje je:

-Brže zapošljavanje nezaposlenih lica određenih zanimanja,

-Zadovoljenje kadrovskih potreba poslodavaca.

Poslodavci mogu na sajmu da predstave svoju firmu, izlože reklamni materijal, iskažu svoje potrebe za zapošljavanjem, intervjuišu nezaposlena lica zainteresovana za posao i potom na osnovu prikupljenih radnih biografija da formiraju svoju bazu podataka o kandidatima koje žele da zaposle.

Nezaposlena lica se na sajmu informišu o slobodnim radnim mestima, iskazuju svoje profesionalne i radne karakteristike i ostvaruju kontakt sa poslodavcima.

Zainteresovana nezaposlena lica koja poseduju odgovarajuće zanimanje ili radno iskustvo u skladu sa traženim zanimanjima na sajmu zapošljavanja, mogu da uzmu uput za sajam zapošljavanja kod svog savetodavca u Službi zapošljavanja.

Na sajmu zapošljavanja u Rumi su do sada prijavljene potrebe za sledećim radnim mestima: terenski komercijalisti, administrativni radnici, monteri bežičnog interneta, konobari, servirke, sobarice, recepcionari, prodavci,radnici za proizvodnju PE folije, bravari, limari, frigomatičari, gumarski radnici, dipl.ekonomisti, dipl.tehnolozi hemijske struke, dipl. mašinski inženjeri, stolari, knjigovođe, izrađivači kablovskih setova, mehaničari za svetleće reklame, menadžeri proizvodnje, građevinski radnici, vozači, referenti prodaje na terenu, agenti osiguranja.

You may also like