Sremska Mitrovica – U subotu, 15. decembra, Roda prodajni objekti u Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Senti i Somboru slave svoje rođendane uz zabavni program od 12:00 do 18:00 časova, rođendansku tortu i popuste do 10% koje očekuju sve posetioce i verne potrošače Rode.

Roda Centar u Sremskoj Mitrovici,  u subotu 15. decembra, obeležava svoj 4. rođendan i tim povodom za  sve potrošače obezbeđen je popust od 10% u Roda Supermarketu za svaki račun veći od 2.000 dinara  i Centru tehnike, bez limita kupovine. Pored toga, zainteresovane posetioce očekuje rođendanski zabavni program od 12:00 do 18:00 časova, kao i rođendanska torta.

Za četiri godine poslovanja, Roda Centar je postao omiljeno mesto kupovine građana Sremske Mitrovice.  Pokazalo se da su Mitrovčani pravi sladokusci, pa je u Roda Supermarketu u periodu od 2008. do 2012. godine prodato oko 163 tone čokoladnih bananica. Na drugom mestu se nalazi mineralna voda čija prodata količina u prethodne četiri godine iznosi 160 tona, a na trećem mestu se nalaze banane kojih je prodato oko 111 tona što pokazuje da građani Sremske Mitrovice vode računa i o zdravlju.

 

Roda Centar se nalazi na adresi Timočke divizije 1, a radno vreme objekta je svakog dana od 7 do 22 časa.

 

 

 

You may also like