Sremska Mitrovica – Poslovno sportski centar “Pinki” danas je obeležio 25 godina postojanja.

Hala “Pinki” zvanično je počela sa radom 1.novembra 1987. godine, i 25 narednih godina bila je centar kako sportskih tako i kulturnih dešavanja Srema.

U narednom periodu ovaj poslovno sportski objekat biće kompletno rekonstruisan, a radovi na renoviranju sanitarnih čvorova i svlačionica već su počeli.

Ljubomir Vujčić, direktor Poslovnog centra “Pinki”, povodom obeležavanja ovog jubileja rekao je : “Danas obeležavamo 25 godina postojanja jednog objekta uz koji su rasle mnoge generacije Mitrovčana, a da bi to obezbedili i budućim generacijama, sadašnjim sportistima i svim korisnicima Poslovno sportskog centra „Pinki“ dužni smo, kako mi, tako i gradske strukture, da nivo naših usluga i sadržaja podignemo na jedan viši nivo, a to ćemo moći samo kada shvatimo da ovo nije obična građevina koja je za neke ljude samo trošak ovom gradu, nego ipak jedan reprezent koji predstavlja kako grad, tako i ljude koji u njemu žive“.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović rekao je da je Poslovno sportski centar „Pinki“ zreo da mu se vrati stari sjaj i najavio početak radova na kompletnoj rekonstrukciji ovog objekta.

 

 

You may also like