Prilaz seoskom groblju u Divošu

Sremska Mitrovica – U cilju poboljšanja uslova života na selu, Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica, u Divošu je počela sa izgradnjom prilaznog putam, kao i staza na seoskom groblju.

Mitrović Danijela, meštanka sela Divoš rekla je da je prilaz groblju jako loš, a kada su loši vremenski uslovu grobovima je nemoguće prići, i da očekuje da će izgradnjom prilaza i staza, prilaz groblju i grobnim mestima biti znatno poboljšan.

Boško Umetić, pomoćnik gradonačelnika Grada Sremska Mitrovica rekao je da su dobri vremenski uslovi omogućili nastavak radova na održavanju seoske infrastrukture.

„U razgovoru sa meštanima Divoša videli smo da je njihov prioritet i problem seoska staza na groblju kao i sam prilaz groblju. Gledali smo da zajedno sa Direkcijom za izgradnju grada, sprovedemo tender i nađemo način da te staze uradimo. Ono što je vrlo bitno, mislim da će meštani Divoša biti zadovljni izvedbom jer smo ih čak i u tome konsultovali, kako tehnički misle da je to najsvrsishodnije. Grad ima potrebu, obavezu i želju da meštanima svih sela, pa i Divoša, pomogne u izgradnji njihove infrstrukture“, dodao je Boško Umetić.

Vrednost ove investicije je oko 400 hiljada dinara, a radovi bi trebali biti završeni do Uskrsa.

You May Also Like