Sremska Mitrovica – Na mejl i facebook stranicu redakcije danas nam je stiglo upozorenje, namenjeno svima koji voze automobil, a koji bi mogli da budu meta pljačkaša. Novi način lopovluka, ili šala, procenite sami. Upozorenje prenosimo u celosti:

„Upozorenje za sve!!! Ovih dana na mnogim mestima-benzinskim pumpama ili na parkiralištima dele se besplatno privesci za ključeve i mali kič nakit za vaš auto. Te stvari ne uzimajte!!!! U to je ugrađen čip… Kriminalni tipovi vas prate sa benzinskih pumpi sve do kuće i na taj način prate kada ste kod kuće i kada niste. Kada ste odsutni, koriste priliku da provale u vaš stan-kuću!!!!! Radi se o rumunskim kriminalcima koji su izmislili novi način za provale…. Molim obavestite i vi svoje prijatelje!!!!!!!“

Povodom ovog upozorenja koje kruži internetom, na benzinskim pumpama kažu da su često predmet ovakvih šala, i da su pumpe sa svim svojim pratećim objektima dobro obezbeđene video i fizičkim nadzorom, što onemogućava lice koje nije ovlašćeno od strane pumpe, da na prostoru i u neposrednoj blizini iste, trguje i poklanja bilo koju vrstu robe.

U svakom slučaju treba biti oprezan prilikom primanja bilo koje vrste poklona od nepoznatih lica.

 

You may also like