Sremska Mitrovica – Pod sloganom “Budni uz knjigu”, izdavačka kuća “Laguna” i knjižarski lanac “Delfi” u petak, 21. decembra, organizuju kulturnu manifestaciju “Noć knjige”, koja se po šesti put održava i u našem gradu.

Pored knjižare “Delfi” u Sremskoj Mitrovici, “Noć knjige” biće održana i u knjižarama lanca “Delfi” u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 časa.

“Laguna” je za kupce pripremila popuste od 25 do 40 posto, dok će popust na naslove ostalih izdavača biti 20 odsto. U knjižari “Delfi” u TC Roda u Sremskoj Mitrovici važiće popust od 20 odsto i za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Svojevrsni festival knjige pored kupovine po sniženim cenama, posetiocima manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.
Ljubitelji pisane reči, samo u okviru ovog događaja, biće u prilici da kupe knjige različitih žanrova po niskim cenama, a u ponudi će biti i akcijska prodaja dvd-a, galanterije, muzičkih cd-ova, knjiga na stranim jezicima i drugih artikala koji se nalaze u ponudi, saopštili su organizatori.

U tradicionalno dobroj atmosferi sve posetioce očekuju brojni popusti i pokloni pri svakoj kupovini. U okviru Noći knjige sa vama će se družiti brojne poznate ličnosti i domaći pisci koji će potpisivati.

Možda Vam se svidi i