Sremska Mitrovica – Prilikom jučerašnje posete Sremskoj Mitrovici povodom svečanog otvaranja Bulevara Konstantina Velikog, Predsednik Vlade Vojvodine, dr Bojan Pajtić, posetio je i Fudbalski klub Radnički.

Pajtića je prilikom posete FK Radnički dočekala kompletna uprava kluba, na čelu sa predsednikom, Matić Goranom. Prisutni su bili i podpredsednici kluba Stojković Saša i Bugađžija Saša.

Predsednik vojvođanske vlade se interesovao za istorijat kluba i planove u narednom periodu. Sa velikom pažnjom razgledao je slike i panoe iz bogate istorije Radničkog kluba. Obećao je i da će prisustvovati sledeće godine na proslavi velikog jubileja, FK Radnički, 90 godina uspešnog rada.

Domaćini iz Radničkog predsedniku vojvođanske vlade obećali su prvi primerak knjige, enciklopedije o FK Radnički i mitrovačkom fudbalu, na 2100 strana sa 2600 fotogrfaija, koja će uskoro izaći iz štampe.

Na kraju predsednik Pajtić je zaželeo članovima Radničkog puno sportskog uspeha, a Fudbalskom klubu Radnički obećao pomoć da klub postane jedan od vodećih klubova u Vojvodini.

You may also like