Dok se radovi u okviru projekta pojačanog održavanja putne infrastrukture za 2009./2010. godinu privode kraju, već se najavljuje i nastavak radova na rekonstrukciji saobraćajnica u Sremskoj Mitrovici i za te namene iz Nacionalnog investicionog plana za 2010/2011.godinu obezbeđeno je 300 miliona dinara.
Projektom iz prošle godine presvučeno je 50 ulica i to 30 u selima i 20 na prostoru grada Sremska Mitrovica i uređeno oko 35 km novog puta.
Ulica Dositejeva, koja se nalazi na prostoru mesne zajednice Centar, zadnja je ulica obuhvaćena ovim projektom, i to u dužini od 250 m.

Iz Direkcije za izgradnju grada najavljuju nastavak radova na rekonstrukciji saobraćajnice u pravcu prigradskog naselja Laćarka.
Uporedo s proširenjem i asfaltiranjem ove saobraćajnice, biće obnovljena i vodovodna i kanalizaciona mreža na tom pravcu.
Najavljen je i nastavak radova u Mačvanskoj Mitrovici , radovi će se izvoditi u tri ulice.Da se ovi radovi u Mačvanskoj Mitrovici privedu kraju potrebno je još 60 hiljada dinara.

Radovi na rekostrukciji i održavanju ulice Branka Radičevića i raskrsnice ulica Pivarska, Svetog Save, Vuka Karadžića, Branka Radičevića i Svetozara Miletića-Raskrsnica Carska palata, počinju 13.septembra, najavili su u Direkciji za izgradnju grada.

Rok za završetak radova na raskrsnici Carska palata, ako to vremenske prilike dopuste je 60 radnih dana. Vrednost ovih radova je oko 50 miliona dinara.

You may also like