U sremskomitrovačkoj Gradskoj kući , potpisan je ugovor sa autorom najboljeg idejnog rešenja logoa na konkursu za učenike koji su raspisali Kompanija Sirmium Steel i Fond Atanasije Stojković.Ova kompanija je u martu 2010.godine napravila konkurs za sve učenike završnih razreda srednjih škola u Sremskoj Mitrovici, konkurs je raspisan za izradu logoa a nagrada je iznosila 1000 evra.
Prilikom izrade logoa iz „Sirmium Steela“ su naveli da je potrebno da logo ima i ekoloske poruku kao jednu od glavnih tema logoa.
Na konkurs se prijavilo 22 učenika iz srednjih škola sa područja grada Sremska Mitrovica.
Komisija je u aprilu donela odluku da je od pristiglih radova na konkurs za logo kompanije „Sirmium Steel“ predlog za logo učenika Mitrovačke Gimnazije Ilije Baošića izabran kao najbolje idejno rešenje.
Prilikom potpisivanja ugovora između Fonda Atanasije Stojkovic i nagrađenog učenika predsednica upravnog odbora fonda Slađana Milenković navela je da je Fond podržao ovaj konkurs obzirom da mu je osnovna delatnost upravo rad sa talentovanom decom i podsticanje razvoja mladih talenata u našem gradu.

Nagrađeni učenik Mitrovačke Gimnazije Ilija Baošić zahvalio je Fondu i Kompaniji Sirmium steel na nagradi i pomoći pri studiranju.

„Sirmium Steel“ su jedan od najvećih investitora u Sremskoj Mitrovici I od samog početka su pokazali svoju društvenu odgovornost i želju da osim velike investicije, u gradu stvore imidž kompanije koja brine o gradu i njenim stanovnicima.
Livnica „Sirmium Steel“ u Sremskoj Mitrovici, počinje da radi polovinom septembra i sa 200 radnika proizvodiće 250.000 tona čeličnih gredica godišnje.

You may also like