Udruženje žena Sremske Mitrovice obeležilo je godišnjicu rada 14. oktobra u hotelu ,,Sirmium,,,  organizovanjem proslave i humanitarnom akcijom.

Na proslavi se okupilo oko 250 žena iz 23 gostujućih udruženja.

Nena Tucić predsednica Udruženja žena, navodi da je  ovom humanitarnom akcijom prikupljena  pomoć za Danijelu Boganović i njenu baku koje žive u veoma teškim uslovima.

-Kao i svake godine naše udruženje odabere jednu osobu, ali uglavnom baziramo se na bolesne osobe.Ove godine danijela je imala prioritet jer živi sa bakom, bez oba roditelja, baka prima socijalnu pomoć i žive u veoma teškim uslovima.U humanitarnu pomoć su uključena i udruženja koja dolaze na godišnju proslavu, kroz jedan vid male pomoći novčane za koju su iz udruženja kupili ogrev za ovu zimsku sezonu-rekla je Nena Tucić predsednica Udruženja žena

Od donatora i sponzora Danijela i njena  baka dobili su 100 kilograma brašna, testeninu koju je donirao MicidesPoint iz Sremske Mitrovice,krompir,luk i sve ostale neohodne životne namirnice a od pikupljenih novčanih sredstava im je obezbeđen i ogrev.Ozon radio je donirao komplet školskog pribora i komplet za ličnu higijenu.

You may also like