Mitrovčanka, Nataša Ćetković u ekipi Srbije danas u okršaju sa Švedskom na startu Evropskog prvenstva

Od strane Ozon
0 komentar

Okršaj sa Švedskom na startu Evropskog prvenstva

Reprezentacija – Seniorke


Rukometašice Srbije započinju takmičenje na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Švedske. U dvorani Zlatorog u Celju, koja je domaćin grupe B preliminarne faze takmičenja u petak, 4. novembra od 20:30 časova naše rukometašice će krenuti u pohod na prve bodove.
Srbija očekuje neugodnog, ali protivnika koga dobro poznaje. Izabranice Uroša Bregara su sa Švedskom imale priliku da odgiraju dva susreta u kvalifikacijama za takmičenje koje predstoji. Pobedu na domaćem terenu u Zrenjaninu pratio je poraz u Švedskoj, a uoči novog susreta dve selekcije na startu Evropskog prvenstva govorili su selektor Uroš Bregar i Anđela Janjušević.
Utakmica Švedska – Srbija na programu je u petak, 4. novembra u 20:30 časova uz direktan prenos na RTS 2 i Arena Premium 2.
Podsetimo, naša selekcija će na Evropskom prvenstvu, čiji su domaćini Slovenija, Sverna Makedonija i Crna Gora, igrati u grupi B u Celju sa Danskom, Švedskom i Slovenijom. Nakon Švedske, sledi okršaj sa Danskom u nedelju, 6. novembra u 20:30, dok je susret sa Slovenijom zakazan za utorak, 8. novembar od 18:30 časova.
U sastavu reprezentacije Srbije nalazi se i mlada Mitrovčanka, Nataša Ćetković (sa brojem 3).
Nataša je ponikla u ženskom rukometnom klubu Srem gde je sa velikim uspehom prošla sve selekcije i jedna je od najboljih rukometašica koje je Sremska Mitrovica imala do sada.

Izvor – Rukometni savez Srbije

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik