Mitrovčanka, Nataša Ćetković u ekipi Srbije danas u okršaju sa Švedskom na startu Evropskog prvenstva

Od strane Ozon
0 komentar

Okršaj sa Švedskom na startu Evropskog prvenstva

Reprezentacija – Seniorke


Rukometašice Srbije započinju takmičenje na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Švedske. U dvorani Zlatorog u Celju, koja je domaćin grupe B preliminarne faze takmičenja u petak, 4. novembra od 20:30 časova naše rukometašice će krenuti u pohod na prve bodove.
Srbija očekuje neugodnog, ali protivnika koga dobro poznaje. Izabranice Uroša Bregara su sa Švedskom imale priliku da odgiraju dva susreta u kvalifikacijama za takmičenje koje predstoji. Pobedu na domaćem terenu u Zrenjaninu pratio je poraz u Švedskoj, a uoči novog susreta dve selekcije na startu Evropskog prvenstva govorili su selektor Uroš Bregar i Anđela Janjušević.
Utakmica Švedska – Srbija na programu je u petak, 4. novembra u 20:30 časova uz direktan prenos na RTS 2 i Arena Premium 2.
Podsetimo, naša selekcija će na Evropskom prvenstvu, čiji su domaćini Slovenija, Sverna Makedonija i Crna Gora, igrati u grupi B u Celju sa Danskom, Švedskom i Slovenijom. Nakon Švedske, sledi okršaj sa Danskom u nedelju, 6. novembra u 20:30, dok je susret sa Slovenijom zakazan za utorak, 8. novembar od 18:30 časova.
U sastavu reprezentacije Srbije nalazi se i mlada Mitrovčanka, Nataša Ćetković (sa brojem 3).
Nataša je ponikla u ženskom rukometnom klubu Srem gde je sa velikim uspehom prošla sve selekcije i jedna je od najboljih rukometašica koje je Sremska Mitrovica imala do sada.

Izvor – Rukometni savez Srbije

Možda Vam se svidi i