Karate klub Srem ubedljivo najbolji na Prvenstvu Srema

Od strane Ozon
0 komentar

Ovog vikenda u Sportskoj hali Park u Staroj Pazovi održano je Prvenstvo Srema za poletarce, pionire i nade u organizaciji Karate saveza Vojvodine. Karate klub Srem iz Sremske Mitrovice predstavilo je 24 takmičara iz najmlađih uzrasnih kategorija.

Predvođeni trenerom Ivom Vinković osvojili su ukupno 32 medalje i to 20 zlata, 10 srebra i 2 bronzi. Klub je u generalnom plasmanu zauzeo ubedljivo prvo mesto.

Zlatne medalje su osvojili u katama: Irena Grujanić 2 zlata, Anđela Perović 2 zlata u katama i zlato u borbama, Malbašić Helena 2 zlata, Nikoleta Laćarac, Dunja Berežni 2 zlata, Ognjen Milošević, Aleksandar Rajić, Andrej Škrbić, Kosta Mačkić, Milica Miljević, Dušica Miljević, Nevena Milovanović, Željko Mošić, Jovana Benak i kata tim u sastavu Nevena Milovanović, Berežni Dunja i Pavlović Dunja, i tim nade kate Irena Grujanić, Anđela Perović i Miona Murić.

Srebro su osvojili Miona Murić, Mila Likić, Dunja Pavlović 2 srebra, Vuk Mačkić, Maja Perić, Andrej Rastovac, Trišic Ognjen, Mošić Zeljko i srebro u timu borbe u sastavu Ena Laćarac, Helena Malbašić i Anđela Perović.

Bronzu su osvojili Sonja Ragaj i Dunja Likić.

Takmičari Srema su pokazali odličnu spremnost za početak sezone u kojoj im predstoje sva značajnija takmičenja. Naredno takmičenje je vec idućeg vikend u Inđiji školsko prvenstvo Vojvodine.

Možda Vam se svidi i