Najmlađe košarkašice „Srema“ poražene od lidera prvenstva

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U prvenstvenoj utakmici Kvalitetne lige Vojvodine za mlađe pionirke, košarkašice ŽKK „Srem“ poražene su od prvoplasirane ekipe na tabeli ŽKK „Stara Pazova“ rezultatom 34:51 (0:19, 5:14, 11:10, 18:8).

Pored toga što gošće imaju dve reprezentativke, igračice „Srema“ veoma uplašeno su ušle u meč i neshvatljivo izgubile prvu četvrtinu sa 19 poena razlike. Malo bolja igra domaćih viđena je u drugoj četvrtini koja je takođe pripala gošćama, pa se na odmor otišlo sa visokih 28 poena razlike za odličnu ekipu iz Stare Pazove koja je među najboljim ekipama u državi.

Mnogo bolja i borbenija igra „Srema“ usledila je tek u drugom poluvremenu što je odmah i dalo rezultata u trećoj četvrtini koju su dobile sa poenom razlike. Odličnom, brzom i efikasnom igrom igračice u žuto-crnim dresovima slomile su otpor Pazovčanki pa su poslednju četvrtinu dobile sa 10 poena razlike za konačnih 51:34 za lidera na tabeli Staru Pazovu.

Najzapaženije u ekipi „Srema“ bile su Balanac Nikolina sa 13 postignutih poena i Kostić Svetlana sa 10 postignutih poena. U listu strelaca kod domaćina upisale su se još: Drinić Anđela sa 5 poena, Novoselac Kristina sa 4 poena i Đorđić Milica sa 2 poena. Najefikasnije igračice u gostujućoj ekipi bile su Miškić T. i Korica S. sa po 13 postignutih poena.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Kevilj Milica, Balanac Nikolina 13p, Kostić Svetlana 10p, Kojić Ana, Drinić Anđela 5p, Todorović Ena, Đorđić Dunja, Tanasić Sara, Đorđić Milica 2p, Bulat Kristina, Novoselac Kristina 4p, Jovanović Nikolina, Škiljni Milica.
Trener: Milošević Nikola.

ŽKK „Stara Pazova“ Stara Pazova: Hrgović L, Baltić A. 5p, Huđec E. 2p, Božanović T. 2p, Puškar S, Ličina N, Korica S. 13p, Larić L, Manojlović A. 4p, Krnetić A, Stanić M. 12p, Miškić T. 13p.
Trener: Mužević Renata.

Možda Vam se svidi i