Košarkašice „Srema“ ubedljivo pobedile „Proleter“ iz Zrenjanina

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U 17. kolu Kvalitetne lige Vojvodine za pionirke košarkašice „Srema“ ubedljivo su pobedile ekipu ŽKK „Proleter 023“ iz Zrenjanina rezultatom 77:47 (21:8, 14:12, 23:6, 19:21).

Domaće igračice od samog starta utakmice krenule su veoma agresivno u odbrani i efikasno u napadu. Tokom 1. četvrtite totalno je razbijena ekipa iz Zrenjanina posle koje je „Srem“ vodio 13 poena razlike. U 2. četvrtini viđena je nešto ujednačenija igra ali je domaća ekipa i taj period igre dobila sa 2 poena razlike. Nagrada za odličnu igru u toku prvog poluvremena omogućila je domaćim igračicama miran odlazak na odmor sa visokih 15 poena razlike.
Sremice su još žešće krenule u drugom poluvremenu. Gošće iz Zrenjanina nisu imale rešenja za fenomenalnu odbranu domaćih. Treći period pripao je igračicama u crno-žutim dresovima koji su dobile sa neverovatnih 17 poena razlike. Samo poslednju četvrtinu košarkašice „Proletera“ uspele su da dobiju sa 2 poena razlike, a u ekipi „Srema“ i mlađe igračice dobile su šansu koje su se hrabro borile do samog kraja. Sve košarkašice „Srema“ pokazale su sav svoj kvalitet na ovoj utakmici, ostavile srce na terenu i zasluženo i ubedljivo pobedile rezultatom 77:47.

Igru „Srema“ tokom celog meča nosili su fenomenalni navijači koji su bili šesti igrač tima.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Simić Ana 12p, Savić Milica, Tanasić Sara, Tešić Tamara 6p, Radaković Vladislava 2p, Borić Ikonija 18p, Rosić Milica, Nićiforović Anastasija 14p, Pavlović Ivana, Drinić Anđela, Janković Jelena 22p, Okanović Jelena 3p.
Trener: Milošević Nikola.

ŽKK „Proleter 023“ Zrenjanin: Vukojević V. 2p, Stojkov S, Medan M, Pasku N, Nestorov D. 14p, Bajin M. 15p, Kočišev M. 2p, Terzić M. 8p, Čapin L. 4p, Pajić A. 2p.
Trener: Tapavički B.

U sledećem kolu ŽKK „Srem“ gostuje ekipi ŽKK „Titel“.

Možda Vam se svidi i