Zbog brojnih problema „Deus“ na pauzi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Кlub malog fudbala „Deus – futsal“ zamrznuće svoje aktivnosti do normalizacije problema sa igračkim kadrom. Višestruke povrede, kao i poslovne obaveze onemogućile su veliki broj igrača da nastupe u daljem toku takmičenja.

Кlub je imao dva rešenja za ovaj problem u skupoj ligi koja iziskuje velike troškove – ili zamrzavanje aktivnosti ili stvaranje novih troškova angažovanjem sportista iz drugih sredina.

Generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, Nemanja Crnić, izjavio je da su Sportski i Fudbalski savez Grada Sremska Mitrovica predložili rukovodstvu „Deus – futsal“-a da se ne prave dodatni troškovi i da se klub orijentiše na stvaranje mladihigrača i konsolidaciju prispelih finansijskih obaveza.

„Ovo je racionalan i odgovoran potez koji dugoročno donosi stabilnost. Sportski i Fudbalski savez Grada pružiće maksimalnu logističku podršku КMF-u „Deus – futsal“ da prebrodi tekuće probleme i postavi temelje ovog sporta na zdravim temeljima koji imaju perspektivu“, rekao je Crnić.

Možda Vam se svidi i