Sremska Mitrovica – Košarkaši „Mega Bemaxa“ su i pored nekoliko izostanaka zbog povreda, savladali „FMP“ sa 74:72 i to košem Jaramaza sa vrha kapice u poslednjoj sekundi. Publika u hali PSC „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici je velikim aplauzom ispratila košarkaše „Mege“ na predstojeći Kup Radivoja Koraća, a i na ovom meču se nastavilo sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Ovog puta je „Mega“ ugostila mlade košarkašice iz ŽKK „Srem“ i to Jelenu Janković i Tamaru Tešić.

Jelena je odlična učenica 7. razreda OŠ „Slobodan Bajić Paja“ i članica je ŽKK „Srem“ od osnivanja i sa njima nastupa u Kvalitetnoj ligi Vojvodine u kategoriji Pionira, a takmiči se i u kadetskoj konkurenciji. Volela bi da se profesionalno bavi košarkom i zbog toga naporno trenira a omiljeni košarkaš joj je Nikola Rebić.

Tamara je odlična učenica 7. razreda OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ i članica je ŽKK „Srem“ u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji Razvojne lige Vojvodine. Redovno prati utakmice „Mege“, a omiljeni košarkaš joj je takođe Nikola Rebić.

Pre početka meča Jelena i Tamara su se prilikom predstavljanja ekipa pozdravile sa igračima „Mege“, a potom su meč pratile sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljenje publici u hali koja ih je pozdravila aplauzom a od kluba su dobile poklon pakete.

Na kraju meča je „Mega“ stigla do pobede, a Jelena i Tamara su se za uspomenu slikale sa igračima Mege Nikolom Rebićem i Ognjenom Jaramazom.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

You may also like