FK „LSK“ ponosi se svojom zeleno – belom decom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U današnje vreme često se može čuti kako su nam deca lenja, kako provode vreme za računarima, tabletima i mobilnim telefonima. To je nažalost i većim delom istina, međutim postoje svetli primeri da ima i onih klinaca koji odrastaju kao i neke generacije pre njih, klinci kojima je draže da trče za loptom po zelenoj travi, nego da sede u kućama družeći se sa modernom tehnologijom i preko socijalnih mreža.

Čak 70 mališana različitog uzrasta svakodnevno okuplja fudbalski klubu „LSK“ iz Laćarka. Sve ih vezuje ljubav prema fudbalu i sportu uopšte, na trenzima su svi nasmejani, i kako kažu treneri poslušni i spremni da upiju nova znanja i napreduju u najpopularnijem sportu na svetu.

Omladinska škola iz godine u godinu napreduje, širi se, i izrasta u pravog giganta na ovim prostorima. U vreme besparice i dalje se pojave dobri ljudi koji omoguće ovoj deci što bolje uslove za trening, rad, ali i odigravanje utakmica. U prilog tome ide i činjenica da je prošle nedelje u klub pristiglo 75 garnitura dresova. Dresovi su imali svoj debi u nedelju, u Beogradu na gostovanju „Crvenoj zvezdi“ gde su mlađi pioniri ova dva kluba odmerili snage.

„Uz želju, volju ali i osmehe naše, „zeleno-bele“ dece granice ne postoje, a na svima nama je da im obezbedimo što bolje uslove i pustimo da uživaju u jednoj od najlepših sporednih stvari na svetu“, poručuju iz laćaračkog kluba.

Možda Vam se svidi i