Konačno pobeda „Deusa“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska MItrovica – GKMF „Deus Futsal“ juče je na domaćem terenu, u PSC „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici savladao KMF „Smederevo“ rezultatom 1:0 (0:0).

Gledalaca 100.
Prvi sudija Radulović Vladan iz Vinče.
Drugi sudija Stantić Tadija iz Subotice.
Treći Sudija Aleksić Nikola iz Beograda.
Delegat Čočić Sead iz Bukovca.

Pobedonosni pogodak na utakmici je postigao Miražić u 28. minuti utakmice.

Najzad dugo očekivana pobeda „Deusa“ i to u 21. kolu Prve Futsal lige Srbije. Bodovi zlata vredni za opstanak u našem najelitnijem futsal takmičenju.
Domaći igrači igrali su otvoreno na pobedu od samog starta utakmice. Bila je ovo tvrda igra obe ekipe ali krajnje korektna i bez grubih prekršaja.

Sudijska trojka sjajno je vodila ovaj meč tako da je nijansa u kvalitetu koju su na terenu pokazali igrači „Deusa“ bila presudna za pobedu. Gradili su igru naši igrači brzo i napadački ali su gosti odolevali sve do 28. minuta kada je Miražić u napadu „okrenuo“ jednog igrača „Smedereva“ snažno šutirao i postigao pogodak.

Pokušavali su gosti da igraju i sa golmanom-igračem, ali bunker koji su napravili igrači „Deusa“ zajedno sa odličnim kapitenom, golmanom, Đokićem jednostavno bili su nesavladivi.

U poslednjem kolu „Deus“ gostuje ekipi „Samo pravo“ u Beogradu.

Teoretske šanse da ostanu u Prvoj futsal ligi još postoje, ali ostaje da se vidi kako će odigrati i to 22. kolo.

„Deus Futsal“ u sastavu: Đokić Alen, Živanović Branislav, Trišić Miloš, Todić Dušan, Simić Nenad, Živković Borisav, Macanović Stanko, Radovanović Nikola, Sladojević Uroš, Miražić Goran, Grabić Dušan i Jovanović Zoran.
Trener Ratko Grabić.

„Smederevo“ u sastavu: Knežević Miloš, Đorđević Dragan, Javtić Slobodan, Filipović Bojan, Ramadani Elvis, Tešanović Vladimir, Lekić Nikola, Sabljić Marko, Marašević Aleksandar, Inajetović Denis.
Trener Jovanović Vladimir.

Možda Vam se svidi i