„Budućnost savladala „Graničar“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Salaščani su nastavili pobednički niz utakmica na domaćem terenu proteklog vikenda. U goste su došli fudbaleri „Graničara“ iz Adaševaca koji su ispraćeni sa 4 gola u svojoj mreži.

„Budućnost“ je sigurnom i borbenom igrom rešila utakmicu već u prvom poluvremenu. Seriju golova iz predhodnih kola nastavili su napadači plavo belih Janković i Simovljević, koji su se po 2 puta upisali u listu strelaca u prvih 45 minuta igre.

Da bi sačuvao igrače za jako bitno gostovanje u Hrkovcima, Trener Ninković već na poluvremenu menja Simovljevića i Boškovića, a umesto njih na teren šalje Sretenovića i Kljajića. Ubrzo početkom drugog poluvremena, na klupu se seli i Mitar Janković, a na teren ulazi Todorović. Do kraja utakmice „Budućnost“ je uspela da ugrozi par puta gostujućeg golmana, ali mreža je ipak mirovala do kraja utakmice.

FK „Budućnost“: D. Čupić, Đorđić, Grujić, Dobo, Marjanović, V. Simeunović (kap), Bošković, Zeljković, Stanić, Simovljević i Janković. Igrali još: Sretenović, Kljajić i Todorović.
Trener: Mita Ninković.

Narednu utakmicu „Budućnost“ igra u Hrtkovcima u nedelju, 1 april sa početkom u 15:00 časova.

Možda Vam se svidi i