Završen turnir u malom fudbalu „Laćarak 2017“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Laćarak 2017“ u organizaciji Mesne zajednice Laćarak i Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica i generalnog sponzora Kafe bar „Carska palata“ i ove godine okupio je veliki broj ekipa.

Svakodnevno su se u večernjim satima na otvorenom terenu pod svetlošću reflektora veliki broj igrača malog fudbala nadmetali za naziv najbolje ekipe.

Veliki broj gledalaca na tribinama koji su takođe svakodnevno pratili utakmice, samo je još jedan pokazatelj da će ovaj turnir još dugo godina u letnjem pariodu okupljati najbolje ekipe u regionu.

Na finalnoj utakmici koju je pratilo oko 700 gledalaca sastale su se ekipe „Kafe bar Partizan“ iz Laćarka i „Dolče Vita“ takođe iz Laćarka.
Posle velike borbe na terenu pobedila je ekipa „Kafe bar Partizan“ rezultatom 5:1.
Golove na finalnoj utakmici postigli su: Stojčić Marko-1, Petrović Miloš-2, Sovilj Dušan-2.
Za „Dolče Vita“ Radulović Miloš-1.

Pehar za osvojeno Prvo mesto i novčanu nagradu od 100 000 dinara osvojila je ekipa „Kafe bar Partizan“ u sastavu: Stojčić Marko, Ilić Marko, Lukić Nenad, Petrović Miloš, Morak Dejan, Šćurk Ivan, Sovilj Dušan, Simovljević Slavko.

Drugo mesto osvojila je ekipa „Dolče Vita“ u sastavu: Ovšek Ivan, Radulović Miloš, Vukotić Slavko, Jošić Borislav, Radovanović Vanja, Nikolić Srđan, Đurđević Mika, Milovanović Igor, Milovanović Dejan, Pavlović Dušan.

Za najboljeg strelca turnira proglašen je Stojčić Marko iz ekipe Kafe bar Partizan.
Najbolji golman turnira je Ivan Ovšek iz ekipe „Dolče Vita“.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Šćurk Ivan iz ekipe „Kafe bar Patrizan“.

Sudijski par Vučić Stefan i Ranisavić Saša odlično su sudili na svim utakmicama i tako doprineli sjajnoj organizaciji turnira.

Nagrade najbojim ekipama i pojedincima uručili su Drinić Ranko – Predsednik saveta Mesne zajednice Laćarak, Nemanja Crnić – Sekretar sportskog saveza grada Sremska Mitrovica i Darko Ilić Kiki – organizator turnira.

Možda Vam se svidi i