Košarkašice Srema poražene u katastrofalnim uslovima u Kikindi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U utakmici 8. kola kvalitetne lige Vojvodine koja je odigrana sinoć, Srem je poražen u katastrofalnim uslovima za igru u Kikindi rezultatom 72:58. U ledenoj sali bolje su se snašle domaće igračice.

I pored mnogih loših odluka sudija na štetu Srema i svega nekoliko stepeni koliko je bilo u hali, košarkašice iz Sremske Mitrovice igrale su hrabro i borbeno tokom cele utakmice. Na pet minuta pre kraja utakmice Srem je vodio 55:54, a onda su Kikinđanke uz pomoć sudija stekle nedostižnu prednost i na kraju slavile.

Trener Srema Nikola Milošević dobro je vodio ekipu tokom cele utakmice i ukazao šansu svim igračicama. Najefikasnija u ekipi Srema bila je Ikonija Borić sa 14 poena, Anđela Riđošić 12p, Anastasija Nićiforović 11p, Natalija Bačko 6p, Marijana Aničić 6p, Maja ilić 3p, Irina Vasić 2p, Milica Trbojević 2p, Vladislava Radaković 2p, Milica Divljak, Sara Đurić, Teodora Vasić.

Ovakve utakmice su veliko iskustvo za mlade i perspektivne košarkašice Srema. Trener Milošević i sve igračice Srema imaju punu podršku i pomoć predsednika kluba Nikole Budošana koji obećava još mnogo novih pobeda i uspeha u narednom periodu.

You may also like