Sremska Mitrovica – Testiranje kandidata za nova radna mesta u Vojsci Srbije održano je u Sremskoj Mitrovici i još 18 gradova u Srbiji početkom ove nedelje.

Odziv kandidata u Mitrovici je, prema rečima referenta za odnose sa javnošću u Prvoj brigadi kopnene vojske majora Milana Burmudžije, bio zadovoljavajući, za 25 slobodnih radnih mesta konkurisalo je 24 momka i dve pripadnice nežnijeg pola.

Svi kandidati su morali da imaju odslužen vojni rok, ali i da ne budu stariji od 30 godina. Prvi korak koji vodi do radnog mesta u Vojsci Srbije bio je test izdržljivosti koji su svi kandidati u Sremskoj Mitrovici prošli. Naredni korak jeste lekarski pregled u Vojno – medicinskom centru u Novom Sadu, a zatim i psihološki testovi. Nakon toga zaseda komisija, sabiraju se rezultati i donosi konačna odluka.

Svi kandidati će pisanim putem biti obavešteni o rezultatima testova, oni koji su prošli uspešno sve korake biće pozvani na potpisivanje ugovora, dok će onima koji nisu prošli biti objašnjeno zbog čega je doneta takva odluka.

Možda Vam se svidi i