Hesnerci poraženi u Beočinu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri „Radničkog“ iz Sremske Mitrovice pretrpeli su poraz od ekipe FK „Cement“ iz Beočina rezultatom 2:0.

Stadion „Cementa“. Gledalaca 200. Sudija – Rilak Nikola iz Inđije.
Strelci Gajić u 28 u 31. minuti za „Cement“.

FK „Radnički“ Sremska Mitrovica: Šivoljicki Dejan, Zazić Stefan, Kačar Nemanja, Lovrić Darko (kap), Strniša Dejan, Naglić Aleksandar, Roksa Darko, Skorupan Damir, Bojić Nenad, Stević Goran, Žegarac Nikola. Igrali su još: Ristić Radoslav, Simić Danilo, Lukić Bojan.
Zamenici igrača: Veselinović Nenad , Bajunović Dejan.
Trener: Baljak Darko.
Pomoćni trener: Gavrilović Darko.
Predstavnik kluba: Nenić Branislav.

Hesnerci su poraženi u Bočinu, mada su tokom čitave utakmice stvarli više šansi, napadali, ali domaći su iz dve kontre postigli dva gola i zasluženo pobedili.

„Radnički“ je imao odličnu šansu da povede na početku utakmice, kada je half Kačar odlićno šutirao glavom, ali golman domaćih Đurikin je uspešno intervenisao.

Napadač „Radničkog“ Roksa pogodio je prečku, Bojiće je sa nekoliko metara promašio prazan gol, tako da se prvo poluvreme završilo sa vođstvom domaćih od dva gola razlike.

Čitavo drugo poluvreme odigrano je po olujnom nevremenu i pljusku. Hesnerci su pristisnuli domaće fudbalere, stvarali šanse i pošteno se borili, ali nisu uspeli da postignu pogodak.

U subotu, 9. septembra u Hesnu dolazi odlična ekipa OFK „Oždaka“, kada igrači, stručni štab, uprava i navijači „Radničkog“ očekuju prvu pobedu u ovom prvenstvu.

Piše/slike: Stević Jovica

Možda Vam se svidi i