Košarkašice „Srema“ sve bolje, ostvarena još jedna pobeda

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 2. septembra odigrana je prijateljska utakmica u Laćarku u kojoj su košarkašice „Srema“ pobedile svoje vršnjakinje iz Titela rezultatom 46:37.

U domaćoj ekipi najviše su se istakle kapiten „Srema“ Ikonija Borić i Anastasija Nićiforović. Trener „Srema“ Nikola Milošević dao je šansu svim igračicama koje su odigrale odlično i bile na visini zadatka.

Za ŽKK „Srem“ igrale su: Anastasija Nićiforović, Marijana Aničić, Ikonija Borić, Maja Ilić, Teodora Smiljanić, Jelena Janković, Vladislava Radaković, Svetlana Kostić, Milica Divljak, Nikolina Miškov, Bojana Drinić, Tamara Tešić.

Igra košarkašica u žuto-crnim dresovima bila je brza i tečna sa dosta otvorenih šuteva i kontra napada.

Pre utakmice odigrale su predigru i mlađe pionirke, ova dva kluba u trajanju od 30 minuta. Za „Srem“ su igrale najmlađe nade, devojčice rođene 2006. godine i mlađe: Svetlana Kostić, Sara Tanasić, Marina Vasić, Suzana Anić, Ana Ignjatović, Anđela Drinić.

Po najavama predsednika kluba Nikole Budošana, „Srem“ će odigrati još dve utakmice u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo, prva je gostovanje u Staroj Pazovi, a drugaa je gostovanje u Beogradu protiv ekipe ŽKK „Art“ koja je filijala ŽKK „Crvena Zvezda“.

Možda Vam se svidi i