XVII sednica Skupštine Grada Sremska Mitrovica: Razrešenja i imenovanja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na dnevnom redu XVII sednice Skupštine Grada Sremska Mitrovica koja je održana u petak, 1. septembra našla su se razrešenja i imenovanja.

Slavko Sladojević ponovo je imenovan za direktora JKP „Toplifikacija“ i to na period od 4 godine. Tokom istog perioda Mirjana Vašut obavljaće funkciju direktora Javnog preduzeća za poslove urbanizma „Urbanizam“.

Na sednici je doneto rešenje i o razrešenju funkcije direktora Muzeja „Srema“ Danice Dragićević Đukić, kao i o imenovanju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica. Tu funkciju narednih godinu dana obavljaće Svetlana Sabo.

Dejan Umetić je prvo razrešen funkcije vršioca dužnosti direktora Istorijskog arhiva „Srem“, da bi odmah zatim ponovo bio postavljen na tu funkciju koju će vršiti narednih godinu dana.

Jelena Janković će i narednih 12 mesece vršiti dužnost direktora Pozorišta „Dobrica Milutinović“, a na funkciji v.d. direktora Zavoda za zaštitu spomenika i dalje ostaje Ljubiša Šulaja. On će na toj funkciji biti i narednih godinu dana.

Milan Marinković ostaje na čelu Galerije „Lazar Vozarović“, takođe još jednu godinu.

Možda Vam se svidi i