“Budućnost” protiv “Mitrosa” u finalu Kupa Sremske Mitrovice!

Sremska Mitrovica – Salaščani su u sredu, 21. septembra gostovali u Bešenovu ekipi BSK-a, pobedili rezultatom 2:1 i plasirali se u finale Kupa Sremske Mitrovice.

Oko 100 navijača u Bešenovu nije imalo puno toga da vidi na ovoj utakmici. Mnogo kvalitetniji gosti, koji su i ovo kolo Kupa igrali u kombinovanom sastavu, gde je trener Sokolović odmarao nekoliko standardnih prvotimaca za prvenstveni meč u Adaševcima u nedelju, reklo bi se na startu da su podcenjivački ušli u ovu utakmicu, i malo je falilo da im se to obije o glavu, ali spremnost i individualni kvalitet Salaščana su presudili i doneli “Budućnosti” još jednu pobedu. Sa dve uigrane akcije, u kojima su strelci bili Đonlić i Janković, gosti su završili posao.

FK “Budućnost”: S. Jeftić, Marjanović, Vladisavljević, Petrović, Petrić, Milovanović, Simeunović, Janković, Đonlić, Mihajlović, Janković. Igrao još: Bošković.
Trener: Aleksandar Sokolović.

U drugom polufinalu su se sastali FK “Mitros” i FK “Podrinje”. Mesari su prošli u finale Kupa posle boljeg izvođenja penala. Finale Kupa Sremske Mitrovice igraće se na stadionu FK “Radničkog” iz Sremske Mitrovice, a termin će biti naknadno objavljen.

You May Also Like