DRUGA POBEDA: Legionari bolji u Sremskom derbiju!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prethodnog vikenda je na terenu u 25. maju odigran Sremski derbi američkog fudbala između mitrovačkih Legionara i Indijanaca iz Inđije. U neizvesnoj utakmici, uspešniji su bili domaći koji su tako zabeležili drugu pobedu od početka lige.

U ne preterano produktivnoj i lepršavoj prvoj četvrtini, odbrane oba tima su bile na visini zadatka, tim pre što su Inđijci uspeli i da preseku jedan pas kvoterbeka zeleno-belih. Već na samom početku druge deonice, gosti su poveli trčanjem kvoterbeka Jahmada Gofa, ali su Legionari silovito uzvratili u vidu 70 jardi raningbeka Parisa Lija, pa je prvo poluvreme završeno nerešenim rezultatom.

legionari

I drugo poluvreme je proteklo u sličnom ritmu. Nakon treće četvrtine koja je protekla bez poentiranja, Mitrovčani su poveli trčanjem Šona Viliksa, ali su ovoga puta Inđijci uspeli da izjednače pasom od 45 jardi. Tada, međutim, dolazi do greške Indijanaca koji u želji da što pre dođu do lopte, probaju da izvedu onsajd-kik, koji lajnbeker domaćih Neven Dokić vraća za tačdaun i prednost Legionara sa Markom Đukićem diže na 8 poena prednosti. Inđijci su do kraja utakmice pokušali da izjednače i vrate se u utakmice, ali ih je od produžetaka na kraju delio jedan jard, gde se i završio čitav meč.


 

Sirmium Legionaries – Meridian Indians 21 : 13

Kretanje rezulata:

1/4 – 0 : 0

2/4 – 7 : 7
00 : 07 – trčanje 5 jardi, Jahmad Ešton Gof; PAT Darko Klasan
07 : 07 – pas 70 jardi, Šon Viliks za Parisa Lija; PAT Marko Đukić

3/4 – 0 : 0

4/4 – 14 : 6
14 : 07 – trčanje 15 jardi, Šon Viliks; PAT Marko Đukić
14 : 13 – pas 45 jardi, Gof za Kadijevića; PAT neuspešan
21 : 13 – vraćanje kik-ofa 50 jardi, Neven Dokić; PAT Marko Đukić

foto:saaf.rs

Možda Vam se svidi i