Sremska Mitrovica – Fudbalski klub “Mitros” iz Sremske Mitrovice proteklog vikenda ostvario je pobedu nad ekipom FK “Borac” iz Stejanovaca rezultatom 2:7 u okviru Međuopštinske lige.

Utakmica je odigrana na igralištu 1. Maj, pred oko 100 gledalaca. Strelci za “Mitros”: Mataruga 2, Kovačević 2, Mačvanski 2 i Aćimović 1.

FK “Mitros”: Pajić, Milošević, Kljajić, Milovanović, Maksimović, Panić, Vučković, Aćimović, Kovačević, Vučenović, igrali su Mačvanski, Debeljak i Mataruga.
Trener Bogdan Radivojev, fizioterapeut Bojan Radivojev.

fudbal_234

Nakon dve uzastopne pobede fudbaleri “Radničkog” odigrali su nerešeno sa FK “Omladinac” iz Novih Banovaca. Utakmica je završena rezultatom 1:1.

Igralo se na Gradskom stadionu u Novim Banovcima, a strelac jedinog gola za “Radnički” bio je Josimov u 32. minutu.

FK “Radnički”: Petrović, Mićić, Šajić, Simikić Đ, Ristić, Simikić N, Vukobrat, Josimov, Zeljko, Trebovac, Savićević, igrali su: Sovilj, Đurđević i Živković.
Trener Željko Milošević.
……….
Fudbal se proteklog vikenda igrao i u Mačvi. Domaćin, FK “Podrinje” u okviru iii kola Sremske lige dočekao je ekipu “1. Maj” iz Rume u utakmici koja je završena sa po dva gola na obe strane. FK “Podrinje” – FK “1. Maj” 2:2.

Utakmica je odigrana na stadionu FK “Podrinje” u Mačvanskoj Mitrovici pred oko 250 gledalaca. Strelcac za “Podrinje” bio je Naglić u 29. i 86. minutu.

FK “Podrinje”: Relić, Pavlović Zazić, Ivić, Radovanović N, Vuković, Radovanović A, Naglić, Savić, Skorupan, Simjanovski. Igrali su još i Vitas, Stanković i Alimanović.
Trener Budimir Mitrović.
……….
Ekipa FK “LSK” iz Laćarka poražena je na domaćem terenu od FK ”Sremac” iz Vojke rezultatom 1:2.

Utakmica je odigrana na stadionu “LSK- a”u Laćarku pred oko 150 gledalaca. Strelac jedinog gola za Laćarce bio je Bosančić u 38. minutu.

FK “LSK”: Barać, Radulović, Sremac, Stajčić, Stević, Strniša, Zeljković, Bosančić, Savić, Bojić, Rajić igrali su još i Gombar i Galetić.
Trener: Slavko Herceg.
……….
Ekipi “Budućnosti” iz Salaša Noćajskog prva sezona u Novosadsko sremskoj ligi nije dobro počela, odgrana su do sada tri kola, a ekipa je već pretrpela dva poraza i za sada ima samo jedan bod. Proteklog vikenda Salaščani su pretrpeli poraz od FK “Sloga” iz Erdevika. Krajnji rezultat 4:2 za “Slogu”.

Utakmica je odigrana na stadionu FK “Sloga” u Erdeviku , a strelci za “Budućnost” bili su Grujić i Rogo.

FK “Budućnost”: Čupić, Bošković, Radosavljević, Grujić, Jeftić, Stanić, Đukić, Simeunović, Rogo, Milovanović i Šarić! Igrali su još i Cvijanović, Mihajlović i Kiš.
Trener: Ratko Grabić.

Možda Vam se svidi i