Sremska Mitrovica – FK Radnički – FK Ranički /Šid/ 0:4 /0:2/, stadion Radničkog, gledalaca 250, sudija: Milanović /SM/ strelci: Ćirić 23, Đanković 26, Lepinjic 57 i Ivković u 65 minutu, za goste.

 

RadnickiSM-Radnicki-Sid

Mitrovački Radnički neprijatno je iznenadio igrom i rezultatom svoje navijače kojih je u nedelju bilo u velikom broju, a koji su došli da vide šta u nastavku prolećnog prvenstva mogu očekivati od svojih ljubimaca.

Radnički je delovao nemoćno u odnosu na igru gostiju iz Šida, nesigurni u zadnjoj liniji, nemoćni da se nametnu na sredini terena nisu mogli biti opasni po gol gostiju. Gosti su se predstavili kao dobro pripremljena ekipa, koja u svakom trenutku zna šta hoće.

Prvi gol postigao je Ćirić u 23min. posle odlično izvedenog kontra napada. Drugi gol u 26min. postigao je Đanković iz volej udarca posle centar šuta sa desne strane. U 57min. Lepinjica je postigao gol glavom posle izvedenog slobodnog udarca. Četvrti gol postigao je Ivković efektnim udarcem iskosa sa nekih 16m. Šiđani su ostavili snažan utisak, domaća ekipa u velikim problemima, ali rešivim nadamo se.

Radnički: Šivoljicki, Stević, Zec, Ristić, Ninković, Pršić, Sovilj, Smikić N, Đurđević, Vučković, Trebovac igrali su: Relić, Petković, Radulović, Todić, Savić.
Trener: Svetislav Petković.

You may also like