„Sirmium Dance“ niže uspehe

Sremska Mitrovica – Mitrovački Plesni klub “Sirmium Dance“ vratio se sa uspešnog takmičenja “Spain Open 2012”, koje se održalo u Ljor de Maru u Španiji.

I ovoga puta mitrovački takmičari su ostvarili sjajne rezultate, osvojili brojne medalje i doneli divne utiske sa ovog prestižnog takmičenja.

Mitrovački klub predstavljalo je 11 plesača, koji su se takmičili u raznim plesnim disciplinama i postigli izuzetan uspeh.

Medalje su osvojili: Andrea Jovanić – mini solo street dance show –  I mesto, Sandra Prokić – mini disco dance – I mesto, Sandra Prokić i Elena Jovanić – children duo disco dance – I mesto, Nataša Filipović – children solo disco dance – II mesto, Emilija Selaković – children  solo disco dance – I mesto, Natalija Jovelić – junior solo disco dance – III mesto, Jefimija Stanisavljević – seniori solo disco dance – I mesto, Andrea Aćimović – Juniori solo disco dance – I mesto, Andrea Aćimović – Juniori solo disco freestyle – I mesto, Mala grupa seniori – I mesto (Jefimija Stanisavljević, Petra Jagnjić, Sanja Milanović, Jelena Hajduković, Teodora Tadić).

Na ovom takmičenju mlada Mitrovčanka Andrea Aćimović proglašena je za najboljeg igrača turnira u svojoj kategodiji (juniori) i tako se direktno kvalifikovala za sledeće takmičenje koje se održava 15.decembra u Pragu. Od organizatora je kao nagradu dobila besplatan put za Prag.

Pored predstvanika Srbije, na ovom takmičenju svoje umeće u plesu pokazali su i plesači iz Republike Srpske, Litvanije, Kazahstana, Rusije i Irske .

 

 

You May Also Like