Piccolo Sun Fest

Sremska Mitrovica – U organizaciji Udruženja za kreativni razvoj dece „Piccolo“, a pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica u četvrtak, 30. avgusta sa početkom u 19 časova na Gradskoj plaži u Kafe baru „Capanna“ biće održan 3. Piccolo Sun Fest i promocija prvog CD-a Dečijeg hora Piccolo „Srećosnili suncokrili“.

Pored domaćina Dečijeg hora i muzičkog zabavišta „Piccolo“ publici će se predstaviti i polaznici Rockschool-a Sremska Mitrovica, Tamburaški orkestar Srem, Kvartet saksofona Muzičke škole „Petar Krančević“, Aleksandra Padrov, Hor „Tamaris“ i orkestar harmonika iz Kuzmina i deca iz Udruženja „Parno Romoro“ iz Laćarka.

Podsećanja radi, ističemo da je Udruženje za kreativni razvoj dece Piccolo osnovano 2004. godine. Za 14 godina postojanja Udruženje je bilo organizator mnogih koncerata, smotri, radionica i festivala, na kojima je učestvovalo više hiljada dece i mladih. Tokom godina, Dečiji hor Piccolo je bio učesnik i mnogih priredbi i manifestacija u gradu.

Prvi Piccolo Sun Fest je održan na Zasavici u junu 2014. godine a drugi u junu 2016. godine u amfiteatru Gradskog parka. Organizatori se nadaju još većem broju učesnika na 4. Piccolo Sun Fest-u koji planiraju za narednu, 2019. godinu.

You May Also Like