Sremska Mitrovica – Novi stand up Srđana Dinčića kreće na turneju po gradovima u Srbiji, ali će nastaviti i u regionu. Planirano je da se obiđe minimum 30 gradova u Srbiji, pre beogradske premijere ovog stand up-a, koja će se održati 1. aprila u Dvorani Doma Sindikata.

U Sremskoj Mitrovici u organizaciji Kancelarije za mlade Srđan će nastupiti u ponedeljak 14. decembra u Pozorištu „Dobrica Milutinović“. Prva predstava održaće se u 18:00 časova a druga u 20:00 časova.

Obe predstave biće humanitarnog karaktera, ulaznice su besplatne i mogu da se podignu od ponedeljka 7. decembra u mitrovačkoj Kancelariji za mlade kao i u Pozorištu „Dobrica Milutinović“. Svaki posetilac moći će na ulazu da ostavi humanitarni prilog kako bi se pomoglo mitrovačkom Dnevnom boravku i ljudima koji u njemu gotovo svakodnevno borave. KARTE SU OBAVEZNE na ulazu!

stand up

 

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik/voditelj emisije „Četiri i po muškarca“ a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu “Ispod nevidljivog kišobrana” i “Laž prema istinitom događaju”.

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.
Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa “Improvizacija komedije“.

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:
“Đavo iz jagode“ je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, kako tinejdžerka mrzi svet, a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…

Izvor: KZM

Možda Vam se svidi i