Nedeljni horoskop do 23. juna

Od strane Ozon
0 komentar

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde.

OVAN

Posao: Početkom perioda, Mesec u kući novca, u trigonu sa Merkurom koji posle godinu dana ulazi u Raka donosi vam uspeh ako se bavite privatnim biznisom, izdavanjem ili izgradnjom stanova, ugostiteljstvom. Sredinom nedelje, povedite više računa o dokumentaciji. Sunce u Raku, posle 20. juna, inspiriše umetnike, donosi novac, ali i opasnost od obmane ili prevare.

Ljubav: Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, 17. juna, posle godinu dana, ulazi u kuću privatnog života, ali u napetom aspektu sa Plutonom, donoseći vam trzavice u domu i porodici. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, možete se naći u situaciji da posumnjate u iskrenost dugogodišnjeg partnera.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.


BIK

Posao: Izlaz iz napetosti koju vam stvaraju nadređeni, pronalazite u poslu. Prva polovina perioda donosi vam zaradu preko paralelnih poslova. Budite oprezniji ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u drugoj zemlji. Ako ste zbog posla prisutni u javnosti, čuvajte se skandala. Krajem nedelje, novac stiže preko putovanja, uslužnih delatnosti, ugostiteljstva.

Ljubav: Početkom perioda, moguć nesporazum sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Vaš vladalac Venera i Merkur, 17. juna, posle godinu dana, ulaze u Raka, pa slobodni Bikovi mogu da se zaljube na kraćem putu, porodičnoj proslavi, preko interneta. Oko 22. juna, kontakt sa starom simpatijom budi lepe uspomene.

Zdravlje: Unosite više tečnosti.


BLIZANCI

Posao: Vaš vladalac Merkur, zajedno sa Venerom, planetom novca, 17. juna ulaze u kuću posla, donoseći vam šanse za lepu zaradu. Kada im se 20. juna bude pridružilo i Sunce, otvoriće vam se veće mogućnosti za realizaciju ideja koje imaju veze sa porodičnim biznisom, ugostiteljstvom ili nekim drugim vidom samostalne delatnosti. Vodolija može da vam da dobar savet.

Ljubav: Venerin ulazak u Raka, posle godinu dana, početkom perioda, donosi vam udvaranje osobe koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Bračni ili dugogodišnji partner je osetljiviji nego inače jer sumnja u vašu iskrenost. U vreme punog Meseca, 22. juna, moguć strastveni susret sa jednim Jarcem.

Zdravlje: Nesanica.


RAK

Posao: Vaš smisao za biznis ove nedelje dolazi do punog izražaja, budući da Venera, Merkur i Sunce, posle godinu dana, ulaze u vaš znak. Vaš vladalac Mesec, 17. juna prelazi preko kuće kreativnosti, donoseći vam uspeh i novac preko umetnosti, sporta, obrazovanja. U drugoj polovini perioda, promena statusa na poslu, unapređenje, a studenti lakše dobijaju stipendiju.

Ljubav: Već početkom perioda, može da vas obuzme pravi ljubavni zanos, zbog osobe koju ste upoznali preko interneta. Bračni ili dugogodišnji partner, sredinom nedelje će biti sklon preteranim emotivnim reakcijama. Slobodni Rakovi, oko 22. juna, mogu ući u romansu s nekim ko će im prećutati da je zauzet.

Zdravlje: Proverite hormonski status.


LAV

Posao: Merkur koji upravlja vašim poslom, početkom nedelje prave sjajne aspekte sa Mesecom u Škorpiji donoseći vam veće mogućnosti za pokretanje ili proširenje privatnog biznisa. Vaš vladalac Sunce, posle godinu dana, 20. juna, ulazi u Raka, donoseći vam nova prijateljstva sa uglednim i obrazovanim osobama. Članstvo u novim udruženjima, organizacijama, strankama.

Ljubav: Planeta ljubavi, Venera, posle godinu dana, 17. juna, ulazi u 12. kuću, nagoveštavajući tajnu romansu ili upoznavanje s nekim preko društvene mreže. Potrudite se da izdvojite vreme za razgovor sa dugogodišnjim partnerom. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, može da vam se udvara lekar ili kolega.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.


DEVICA

Posao: Vaš vladalac Merkur, simbol logike, 17. juna ulazi u 11. kuću, zajedno sa Venerom, vladaocem vašeg posla, podstiče vas na akciju ako ste preko posla prisutni u javnosti, bavite se marketingom, medijima, modom, informacionim tehnologijama. Jupiter se približava asteroidu Karma u kući karijere, što vam donosi mogućnost unapređenje, ali i mnogo više obaveza na poslu.

Ljubav: Pozicija Venere, početkom nedelje, slobodnim Devicama donosi sudbinski susret s nekim, preko prijatelja ili interneta. Tranzit Jupitera (koji vlada i partnerskim odnosima) preko sedme kuće nagoveštava veridbu ili brak. Krajem perioda se prilagodite partneru, ne morate da isterujete mak na konac.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.


VAGA

Posao: Naglašena kuća karijere sa čak tri planete, među kojima je i vaš vladalac Venera, simbol novca, ove nedelje vam donosi uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Ipak, budite oprezni, mogući su problemi sa putnom dokumentacijom, kao i sa strancima. Septembarske Vage će lakše uspeti upišu željeni fakultet, školu, kurs. Poslušajte savet jednog Lava ili Strelca.

Ljubav: Početkom perioda, teško ćete odoleti šarmu osobe sa posla ili prijatelja sa društvene mreže. Zauzete Vage, u vreme punog Meseca u kući privatnog života, oko 22. juna, očekuju trzavice u domu i porodici. Asterioid Viktorija u vašem znaku pod uticajem Jupitera, donosi vam tajnu romansu na kraćem putu.

Zdravlje: Venska cirkulacija.


ŠKORPIJA

Posao: Aspekt između Meseca u vašem znaku i konjunkcije Merkura i Venere u Raku, posle 17. juna, odgovara Škorpijama koje posluju sa strancima ili se bave zanimanjima koja imaju bilo koje dodirne tačke sa kreativnošću, sportom, obrazovanjem.Sredinom perioda ćete morati da preispitate neke svoje odluke .Pozicija vašeg vladaoca Marsa upozorava na oprez sa kreditima.

Ljubav: Početkom perioda, možete da upoznate privlačnu, senzibilnu osobu, preko interneta ili prijatelja. U vreme punog Meseca, krajem nedelje, u vaš život može da uđe osoba koja stiže sa dužeg puta i s kojom ćete poželeti da uđete u dublji emotivni odnos. Susret sa atraktivnom osobom, na koncertu ili u klubu.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.


STRELAC

Posao: Naglašena osma kuća, sa čak tri planete, tokom ovog perioda stavlja naglasak na finansije, sponzorstva, investicije. Aspekti Meseca u 12. kući sa planetama novca i biznisa najavljuju veću zaradu. Krajem perioda, prilagodite se novim okolnostima na radnom mestu. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera donose vam uspeh ako se bavite nekom javnom delatnošću.

Ljubav: Pred vama je nedelja puna uzbuđenja i obrta na emotivnom planu, budući da Venera i Merkur, 17. juna, ulaze u Raka i prave trigon sa Mesecom u strastvenoj Škorpiji. Pun Mesec u Jarcu, krajem perioda, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu s nekim čijem ćete šarmu teško moći da odolite.

Zdravlje: Unosite više vitamina.


JARAC

Posao: Pred vama je period novih mogućnosti u kome možete da ostvarite svoje zamisli. Izbegavajte samo 12. i 13. jun, za donošenje odluka, naročito ako vaš posao podrazumeva vašu prisutnost u javnosti. Oko 12. i 13. juna, može doći do promene plana ili dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Krajem perioda, ne bi trebalo da testirate žensko strpljenje na poslu.

Ljubav: Naglašena kuća partnerskih odnosa, u kojoj će se naći Venera, Merkur i Sunce, tokom ovog perioda, stavlja akcenat na partnerske odnose. Slobodni Jarčevi, oko 22. juna, mogu da se zaljube, tako da će im glava biti u oblacima, a zauzeti će bolje komunicirati sa voljenom osobom naročito ako je reč o Škorpiji.

Zdravlje: Nesanica.


VODOLIJA

Posao: Sa naglašenom šestom kućom, ove nedelje naglasak je na poslovnim aktivnostima, naročito ako radite u privatnom sektoru, zdravstvu ili se bavite nekom uslužnom delatnošću. Sportistima se otvaraju nove mogućnosti, za decu pravi trenutak da krenu na sport. Sredinom perioda, dobro razmislite pre donošenja bilo kakve odluke o saradnji sa starim partnerima.

Ljubav: Sve češće mislite na nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže. Venera i Merkur, 17. juna ulaze u Raka i prave trigon sa Mesecom u Škorpiji, donoseći vam ljubav sa osobom koju poznajete preko posla, lekarom, veterinarom. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, moguć ulazak u tajnu vezu sa kolegom.

Zdravlje: Bol u zglobovima.


RIBE

Posao: Mnoštvo planeta u Raku, ove nedelje, donosi vam šansu za realizaciju kreativnih ideja. Možete da nasledite nekretninu ili porodični posao, ali i da započnete privatni biznis. Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete prevara, u prvoj polovini perioda, opominje na oprez u dogovorima sa strancima. Nemojte donositi važne odluke.

Ljubav: Već početkom perioda, slobodne Ribe mogu da upoznaju osobu koja stiže s dužeg puta, koja će ostaviti jak utisak na njih. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, ponašanje jednog prijatelja može da vas neprijatno iznenadi. Jedna Škorpija misli na vas.

Zdravlje: Dodatni oprez u saobraćaju.

Možda Vam se svidi i