Dušan Žeravić osvojio srebrnu medalju na Svetskom kupu u kik boksu u Mađarskoj

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na nedavno održanom Svetskom kupu u kik boksu, koji se održao u Mađarskoj, takmičar iz našeg kluba, Dušan Žeravić, ostvario je izvanredan rezultat nastupajući za reprezentaciju Srbije. Na ovom prestižnom takmičenju učestvovalo je oko 2500 takmičara iz 50 zemalja, što ga čini jednim od najznačajnijih događaja u svetu kik boksa.

Dušan Žeravić, koji je nastupio u klasi „Mlađi junior“ u kategoriji do 57 kg, disciplina „K1“, pokazao je izvanrednu veštinu i borbenost. U polufinalnoj borbi, sudijskom odlukom, pobedio je takmičara iz Izraela, čime je obezbedio plasman u finale. Iako je u finalu, sudijskom odlukom, poražen od takmičara iz Bugarske, Dušan je osvojio drugo mesto i srebrnu medalju.

U ime kluba i trenera, čestitamo Dušanu na postignutom uspehu i ostvarenom rezultatu. Ovo je veliki podvig za Dušana i naš klub, koji nas sve čini ponosnim.

Nakon kratkog odmora, Dušana očekuju pripreme za Svetsko prvenstvo koje će se održati u avgustu, ponovo u Mađarskoj. Sigurni smo da će se Dušan dobro pripremiti i da će nastaviti sa sjajnim rezultatima.

Možda Vam se svidi i