Dnevni horoskop za utorak, 16. april

Od strane Ozon
0 komentar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Ulazak Meseca u vatrenog, pompeznog Lava, donosi uspeh sportistima i umetnicima. Međutim, napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom strast i posesivnosti, donosi trzavice na emotivnom planu. Podložnost sportskim povredama.

 
Bik

Mesec u Lavu obrazuje danas sjajan aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac preko paralelnog posla, ali ćete imati i vanredne troškove. Klonite se rasprava sa ženama. Voljena osoba očekuje vašu podršku u vezi sa nečim važnim.

 
Blizanci

Trigon između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Lavu, donosi vam zaradu preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. Asteroid Eros u vašem znaku čini vas popularnim u društvu suprotnog pola. Problemi sa partnerovom rodbinom. Čuvajte se u saobraćaju.

 
Rak 

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju posla pravi napet aspekt sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti, što menja ili odlaže vaše planove. Oslonite se na podršku jednog prijatelja. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore u večernjim satima.

 
Lav

Mesec u vašem znaku pravi trigon sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam nopvac i uspeh preko poslova sa strancima, obrazovanja, putovanja. Građevinski i poslovi sa nekretninama donose vam vanredne troškove. Oprez za volanom.

 
Devica

Vaš vladalac Merkur obrazuje trigon sa Mesecom u vašoj astrološkoj kući podsvesti, donoseći vam uspeh i zaradu ako se bavite pisanjem i umetničkim projektima. Aspekt sa Saturnom, u večernjim satima, donosi probleme sa voljenom osobom.

 
Vaga

Trigon između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Venere, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa Lavom i Ovnom. Moguća promena planova u poslu sa strancima. Pozicija Plutona, vladaoca partnerskih odnosa, donosi trzavice u ljubavi.

 
Škorpija

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Plutona, donosi odlaganje dogovora sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Ne dopada vam se što emotivni partner po svaku cenu želi da vam nametne svoje mišljenje. Podložnost povredama.

 
Strelac

Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Meseca čini vas sklonim preterivanju u trošenju novca. Problemi u komunikaciji sa strancima. Slobodni Strelci mogu da se zaljube na kraćem putu, zauzeti idu na put sa partnerom.

 
Jarac

Napeti aspekti između Meseca u osmoj astrološkoj kući i vaših vladalaca Saturna i Urana, nepovoljno utiču na vaše finansije. Naglašen znak Ovna donosi vam uvećanje prighoda, ali i trzavice u domu i porodici. Više šetajte.

 
Vodolija

Kvadrat između Meseca u astrološkom polju svakodnevice i vašeg vladaoca Urana, nepovoljno deluje na vaše finansije, naročito ako ste privatnik. Vodolije oba pola trebalo bi da izbegavaju rasprave sa ženama. Odlazak na put sa Ovnom.

 
Ribe

Aspekti Meseca u astrološkom polju posla, donose vam uvećanje prihoda preko poslova sa strancima, naročito iz zemalja nemačkog govornog područja. U večernjim satima mogući su nesporazumi i konflikti sa saradnicima. Potreban vam je odmor.

Izvor: Večernje novosti

Možda Vam se svidi i