Zaplena luksuznog nakita i galanterije na graničnom prelazu Batrovci

Od strane Ozon
0 komentar

Batrovci – Carinski službenici i policija su na graničnom prelazu Batrovci izvršili zaplenu neprijavljenog luksuznog nakita, obuće i galanterije svetski poznatih brendova, čija je vrednost procenjena na gotovo 100.000 evra.

Slučaj je otkriven prilikom detaljne kontrole za koju je na ulazu u zemlju izdvojen kombi stranih registarskih oznaka. Carinici su u prtljažnom delu vozila, pored ličnog prtljaga putnika, pronašli i jednu putnu torbu za koju je vozač tvrdio da je reč o pošiljci.

U ovoj torbi su otkriveni neprijavljeni zlatni nakit: šest ženskih narukvica i jedan prsten robnih marki „Cartier“, „Hermes“ i „Tiffany“ sa pripadajućim sertifikatima, čija je vrednost procenjena na skoro 90.000 evra.

Pored nakita, u torbi su se nalazile i dve ženske torbe brenda „Christian Dior“, kao i dva para ženskih papuča „Louis Vuitton“, čija je ukupna vrednost preko 9.000 evra.

Protiv vozača kombija je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, a neprijavljeni nakit i roba će biti zadržani do okončanja sudskog postupka.

Foto Uprava carina

Možda Vam se svidi i