Tragičan incident na pruzi između Inđije i Stare Pazove: Voz naleteo na nepoznatu osobu

Od strane Ozon
0 komentar

Kompanija „Srbijavoz“ potvrdila je da je u sredu, 24. aprila, u 19:16 časova, voz koji je saobraćao na relaciji Novi Sad – Beograd naleteo na nepoznatu osobu između stanica Inđija i Stara Pazova.

Nažalost, osoba je stradala na licu mesta, dok među putnicima u vozu nije bilo povređenih. Na lice mesta incidenta izašli su predstavnici Infrastruktura železnice Srbije, „Srbijavoz“, Ministarstva unutrašnjih poslova i Hitne pomoći.

Prekid saobraćaja vozova na pruzi Novi Sad -Beograd centar

19:30 ,,Srbijavoz” a.d. obaveštava korisnike usluga da je dana 24.04.2023. godine, od 19:16 časova, došlo do  naleta voza na N.N. lice.

Voz koji je iz Novog Sada pošao u 19:00 časova , između stanica Inđija i Stara Pazova naleteo je na N.N. lice. Nema povređenih putnika a na lice mesta su izašli prestavnici IŽS/SV, MUP I HITNA POMOĆ.

Zahvaljujemo se putnicima na razumevanju.

Kao posledica ovog tragičnog događaja, došlo je do značajnog kašnjenja i izmene u železničkom saobraćaju na relaciji Beograd centar – Novi Sad.

Iz Infrastrukture železnice Srbije su izjavili da se osoba koja je nastradala nalazila na otvorenoj pruzi, što je strogo zabranjeno i predstavlja ozbiljan rizik po život.

U saopštenju, Infrastruktura železnice Srbije je apelovala na građane da poštuju signalizaciju i znakove upozorenja na pruzi i da ne prelaze prugu na mestima gde je to zabranjeno. Naglašeno je da se samo poštovanjem propisa i uputstava mogu sačuvati ljudski životi i sprečiti ovakve tragične nesreće.

Možda Vam se svidi i