Uhapšen mladić koji je ispalio projektil u napuštenu zgradu železničke stanice u Platičevu

Od strane Ozon
0 komentar

RUMA. Muškarac star 25 godina je uhapšen u Rumi zbog sumnje da je ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napuštenu zgradu železničke stanice u Platičevu.

Nedavno je došlo do incidenta u Platičevu, gde je napuštena zgrada železničke stanice postala meta napada. Međutim, policijski službenici brzo su intervenisali i uhapsili osumnjičenog muškarca starog 25 godina. Kako se sumnja, on je danas, oko 14 časova, iz ručnog bacača, ispalio jedan projektil u napušteni objekat stare železničke stanice u Platičevu, Opština Ruma. Utvrđeno je da bukti požar na staroj, napuštenoj zgradi stanice. Odmah su pozvani i vatrogasci koji su ubrzo lokalizovali, a zatim i ugasili požar.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Rumi uspešno su uhapsili 25-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napuštenu zgradu Železničke stanice u Platičevu. Ovaj događaj nije rezultirao povređenim osobama, a nema ni drugih stambenih objekata u blizini koji bi bili ugroženi.

Na osnovu naloga Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Tokom tog perioda, osumnjičeni će biti saslušan, a podnesena će mu biti krivična prijava. Osumnjičeni muškarac, P. N., suočava se sa optužbama za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i teška dela protiv opšte sigurnosti u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti.

Možda Vam se svidi i