Na auto-putu E-70, kod petlje Pećinci – Šimanovci zatvaraju se dve trake zbog snimanja scene filma

Od strane Ozon
0 komentar

Prema informacijama Puteva Srbije, na deonici Strojkovce – Vučje od danas do 31. oktobra, od 7 do 17 časova izvode se radovi na asfaltiranju kolovoza uz naizmenično propuštanjem vozila i povremene obustave od 9 do 12 i od 13 do 16 časova.

Alternativni putni pravac tokom obustave je Strojkovce – Bunuški Čifluk.

Na auto-putu E-70, kod petlje Pećinci – Šimanovci, na naplatnoj stanici Šimanovci danas od 5 do 18 časova će za saobraćaj biti zatvorene dve krajnje desne trake, u smeru ka Beogradu, zbog snimanje scena filma

Na istom auto-putu 23. oktobra od 6 do 10 časova planirano je snimanje scena filma na autobuskom stajalištu Mostar, u krajnjoj desnoj traci, ka Novom Beogradu, i od Štark arene do Hitne pomoći od 10 do 12 časova, uz asistenciju policije.

Kod graničnog prelaza HR/SRB Jamena – petlja Adaševci, na delu od prvog mosta od Šida do drugog mosta ka Jameni 23. oktobra od 11 do 13 časova doći će do kratkotrajnih obustava saobraćaja zbog održavanja biciklističke trke u Moroviću „Juniori kroz Vojvodinu“.

Na deonici Ripanj – Avala danas od 10 do 23 časova obaviće se snimanje filma uz povremene obustave saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Možda Vam se svidi i