GL Sremska Mitrovica Fudbal

Od strane Ozon
0 komentar


Sloga (Č) – Sloga (Z) 3:2 (1:2)

ČALMA: Igralište Sloge, gledalaca 110, sudija Gojković (Grgurevci). Strelci: Predojević u 6, 56. i 90. za domaće, Pavlović u 4. i Vuga u 42. minutu za goste. Žuti kartoni: Moconja (domaći), Jerosimović (gosti).

SLOGA (Č): Gajić, Pajić, Stanivuković, Đurđević, Plavšić, Arambašić, Vladisavljević, Bogosavljević, Moconja, Majstorović, Predojević.

SLOGA (Z): A. Veselinović, M. Urošević, Galonić, Lukić, Vukojević, Jerosimović, Đokić, N. Turudić, Pavlović, Vuga, Ilić.

Gosti su uspeli da nadvise favorizovane Čalmance i realizuju dve prilike. U nastavku još interesantnija igra rivala. Ali, na kraju Čalmanci su slavili. Stefan Predojević, najbolji igrač na terenu postigao je u poslednjim trenucima meča i svoj treći pogodak.

D. Nastić

Sloboda – Sremac (J) 0:1 (0:1)

ŠAŠINCI: Igralište Slobode, gledalaca 100, sudija Stojanović (Sremska Mitrovica).Strelac: Laketić u 39. minutu za Slobodu,

SLOBODA: Ivanović, V. Mijatović, Topalović, D. Ristanović,Manojlović, Milanović, Tomić, Solarević, D. Mijatović, Zmijanac, B. Ristanović, Alinčić, Drljača, Savić.

SREMAC: Tomić, N. Daničić, Laketić, Nikolić, Ristić, Mijatović, Mladen Simovljević, B. Daničić, Vasiljević, Iljačić, Mrđen.

U Šašincima je viđen zaista zanimljiv fudbal. U prvom poluvremenu gosti su mogli voditi sa više golova razlike, ali domaću mrežu su pogodili samo jednom. Laketić je posle akcije bio brži od domaće odbrane. U nastavku, domaćini su bilji bolji rival, ali nisu uspeli da postignu pogodak.

A. Kekić

Trgovački – Bosut 7:0 (4:0)

SREMSKA MITROVICA: Igralište 25. maja, gledalaca 100, sudija Bodirogić (Sremska Mitrovica).Strelci: Sladojević u 2, Trubić u 5, Savić u 22, Aimović u 44, D. Ćetković u 50, Mijatović u 83. i Trivan u 88. minutu. Žuti karton: Maksimović (Bosut).

TRGOVAČKI: Lukić, Vučenović, Savić, Maksimović, Aćimović (D. Ćetković), V. Ćetković, Sladojević (Mijatović), Ilić, Trifunović, Mikić (Stanić), Trubić (Trivan).

BOSUT: Jovanović, Minić, Vojisavljević (Đokić), Simić, Radišić, Sedlarović, Živanović, Ž. Kovačević, Maksimović, Hrček, Tminić.

Trgovci su odlično igrali. Na kraju su slavili sa „samo” sedam golova razlike. Da su domaći strelci bili malo precizniji, rezultat je mogao biti duplo veći.

S. Vojnović

Planinac – Mitros 4:1 (1:1)

LEŽIMIR: Igralište Planinca, gledalaca 120, sudija Bodirogić (Sremska Mitrovica). Strelci: Đokić u 3. i 84, Avramović u 50. i B. Novak u 79. za Planinac, T. Marković u 38. minutu za Mitros. Žuti kartoni: Pejčinović, Đokić, Ljahović (Planinac), Vukotić, Lazić (Mitros).

PLANINAC: Pejčinović, Katafaj, M. Novak, Milić, B. Novak, Filipendić, Ljahović, Đokić, Avramović, Savić. Marjanović.

MITROS: Šarković, Vučić, T. Marković, Vukotić, Kasak, Čubra, M. Karolić, Lazić, V. Karolić, Nikolić, Stojanović.

Iako je gost važio za apsolutnog favortita, domaći su od prvog minuta igrali napadački i već u 3. minutu su poveli. Đokić je Šarkovića matirao nakon šuta s 30 metara. U nastavku, opet je golman gostiju primio gol iz velike daljine. Avramović je bio precizan čak sa 40 metara, a B. Novak s 18 metara. Đokić postiže gol iz lob udarca s 16 metara.

B. Novak

Napredak (Š) – Srem (SM) 0:8 (0:1)

ŠULjAM: Igralište Napretka, gledalaca 125, sudija Janković (Sremska Mitrovica).Strelci: Prokić u 15, 51, 66. i 78. i Šivoljicki u 52, 60. i 72. i 82. minutu.

NAPREDAK: Danojlić, Gajić, Savić, Jurišić, Alimanović, Micić, Tornjanski, Laćarački, Bilić, Mladenović, Lazić.

SREM: Kolibar, Grujičić, Stojčević, Šupica, Radojević, Prokić, Kočić, Šivoljicki, Milošević, Nikolić (Mitrović), Stokić.

Veoma zanimljiva utakmica. Viđeno je osam golova i još mnogo propuštenih šansi gostiju.

M. Ilić

Rezultati:

LEŽIMIR: Planinac – Mitros 4:1, ŠULjAM: Napredak – Srem (SM) 0:8, ŠAŠINCI: Sloboda – Sremac (J) 0:1, SREMSKA MITROVICA: Trgovački – Bosut 7:0, ČALMA: Sloga – Sloga (Z) 3:2. Sparta iz Grgurevaca je bila slobodna.

Dnevnik

Možda Vam se svidi i