Dečije kulturno leto tokom jula u svim naseljima opštine Pećinci

Od strane Ozon
0 komentar

Kulturni centar Pećinci pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave i ove godine organizuje Dečije kulturno leto koje će se održati od 1. do 31. jula u svih 15 naselja.

Direktor Kulturnog centra Jovan Devrnja istakao je da će najmlađi stanovnici u opštini i ove godine imati priliku da tokom leta uživaju u kulturno-zabavnim programima:

„Za najmlađe smo pripremili tri interaktivne predstave sa kojima ćemo obići sva naselja u opštini, dok će u tri najveća sela biti organizovan maskenbal, a za otvaranje same manifestacije u Pećincima pripremili smo koncert dečije muzike. Na ovaj način omogućićemo svakom detetu u našoj opštini da letnje dane provedu na kreativan i zabavan način.“ – istakao je Devrnja.

Predstave će se održavati svakog petka, subote i nedelje na otvorenom u centrima naselja, u blizini ili u dvorištima škola sa početkom u 19 časova. Dečije kulturno leto se realizuje u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Vlada Obradović Kameni“ u Pećincima, osnovnim školama i mesnim zajednicama.

PROGRAM SVEČANOG OTVARANjA:

petak 1. jul 2022. godine, šetalište u Pećincima

19.00 defile dece sa maskama, odabir najbolje maske i dodela nagrada
19.30 KLOVNOVSKA OLIMPIJADA – interaktivna predstava za decu
20.00 AVANTURE LETEĆE GITARE – koncert Branimira Baneta Rosića

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar