Muškarac se utopio u jezeru kod Iriga

Đ. N. (55) iz Iriga, radnik JP „Komunalac“ udavio se u ponedeljak u ranim jutarnjim satima na veštačkom jezeru u Šatrincima kod Iriga.

Kako je došlo do utapanja nesrećnog čoveka, začuđeni su njegovi prijatelji koji kako kažu, da je Đ. N. bio dobar i iskusan plivač, te sumnjaju da je samo iz zdravstvenih razloga mogao da nastrada u jezerskim vodama, pišu „Novosti“.

Kako nezvanično saznaju „Novosti“, Đ. N. je sa još nekoliko prijatelja otišao u nedelju uveče na jezero, da bi se tamo družili, a usput i pecali. Ujutru u zoru on je ušao u vodu, kako bi se osvežio i plivao, a posle izvesnog vremena prijatelji koji su bili sa njim primetili su da ga nema. U panici da mu se nije desilo ono najgore pozvali su policiju, a telo nesrećnog čoveka kako pluta odjednom se pojavilo na površini jezera.

„Doktorka je konstatovala da smrt nije nastala nasilno, zato telo nije poslato na obdukciju. Zbog situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa, telo je ipak stavljeno u limeni sanduk koji je hermetički zatvoren, a zatim u drveni. Tako da se sanduk neće više otvarati, a smešten je u kapelu do sahrane“, kaže Franja Mulaj pogrebnik preduzeća “Mulaj“ koji je učestvovao u akciji vađenja utopljenika iz jezera.

Telegraf

Pročitajte još