Izmena režima saobraćaja zbog artiljerijskog gađanja

Od strane Ozon
1 komentar

Vojna pošta 2342-8 Nikinci vršiće artiljerijska opitna gađanja 12. februara u zoni vatrenog položaja: Slatine, Šapina, Kamalji, Višnjeva bara, Grčki gaj, Morava, Simate, Galovača, Panjevi, Baradinci, Lošinci, Vučkovac, Burdelem, Aluge i širem rejonu poligona Nikinci, zbog čega će u navedenim danima, u periodu od 9.00 do 18.00 časova, biti zabranjen saobraćaj na opštinskim putevima Grabovci-Obrež i Nikinci-Brestač, i na letnjem putu Donji Tovarnik-Nikinci.

U toku izvođenja gađanja u rejonu ciljeva, koji se nalazi na teritoriji poligona Nikinci, postoji mogućnost da će ostati neeksplodiranih projektila. Najstrože je zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Pri nailasku na takva zrna svako lice je dužno da o tome obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije. Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna i njihovih delova.

Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog izvođenja gađanja dostaviće odmah svoju prijavu Vojnoj pošti 2342-8 Nikinci, a najkasnije do 20. februara 2020. godine. Prijave podnete posle tog roka neće se uzimati u obzir.

sremskevesti.rs

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Milan 10.02.2020. - 12:55 pm

Vojska nece biti odgovorna za stetu koju su naneli i ako neko nastrada? Pa ko radi koga postoji u ovoj zemlji? Vojska radi naroda ili narod postoji radi vojske! Samo kod nas moze svako da iskazuje nepostovanje prema obicnim gradjanima, pa cak i ako platu dobijaju od poreza koji gradjani placaju.

Komentari su zatvoreni.