IRIG: Ćerka preminula od korone, nedelju dana za njom preminula i majka

Od strane Ozon
0 komentar


Korona je odnela još jedan ljudski život u Sremu. Preminula je žena, starosti oko 60.godina. to je treća žrtva Covid 19 u Sremu i treća sa područja Iriga.

U Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, od posledice KOVID- 19 preminula je S.Đ ( 60) iz Iriga, koja je druga žrtva korona virusa u ovom sremskom mestu i treća u iriškoj opštini, potvrdio je Branislav Nedimović član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja korone virusa.

Prvi oboleli od KOVID- 19 na području ove opštine bio je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Šatrinaca koji je i prva preminula osoba sa područja Sremskog okruga, a samo pre osam dana od ovog virusa preminula je i M.A. (50) iz Iriga.

Preminula žena S.Đ. radila je zajedno sa pokojnom M.A. u administraciji jedne privatne firme, gde se i inficirala.

– Kada je kod M.A. potvrđen kovid, svi ostali radnici koji su bili sa njom u kancelariji odmah su stavljeni u karantin. Nekoliko dana posle virus je potvrđen i kod S.Đ, koja je prvo bila prebačena u sremskomitrovačku bolnicu a zatim u KCV – kaže jedan od roditelja čije dete je takođe bilo u karantinu i radilo sa inficiranim osobama.

– Velika tuga i tragedija zadesila je ovo naše malo mesto. Posle nedelju dana od smrti M.A. preminula je njena majka, srce joj nije izdržalo- kaže jedan od Irižana.

Inače na području Sremskog okruga broj novoobolelih ne beleži rast. Trenutno je registrovano 65 lica.

Kurir

You may also like